1,499 lensa indeks lensa kacamata ndhuwur 28 segmen

1.499 Index Lenses Round Top  Eyeglass Lenses 28 Segment

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: CR39 1.499
Warna lensa: Cetha, Cetha
Pengaruh Visi: Top Round
Koridor: D28mm
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: CR39
Lapisan: UC, HC, HMC
Diameter: 70mm


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket Batin: amplop; njaba: Karton; standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 1000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

1,499 lensa indeks lensa kacamata ndhuwur 28 segmen

Indeks bias Panjang Koridor Pelapisan Nilai Abbe
1,499 D28mm UC, HC, HMC 57
Gravitasi Khusus Panularan Monomer Range Daya
1.32 > 97% CR39 SPH: 0,00 ~ + -3,00
Tambah: + 1.00 ~ + 3.00
Round Top1

Fitur

1) Iki minangka jinis lensa sing cocog banget sing ngidini para pangguna fokus ing obyek ing jarak sing adoh lan jarak sing adoh liwat lensa siji. -puncak bifokal "(FT) utawa" straight-top "(ST).

2) Jinis lensa iki dirancang supaya bisa ndeleng obyek ing jarak, jarak cedhak lan jarak tengah kanthi owah-owahan daya sing cocog kanggo saben jarak.

Keuntungan Lensa Top Round.

Sing nganggo bisa ndeleng samubarang sing cedhak kanthi bentuk bunder lan ndeleng jarak kasebut karo lensa liyane.

Sing nganggo ora prelu ngganti rong kaca tingal sesanti nalika maca buku lan nonton TV.

Sing nganggo bisa njaga dedeg piadeg sing padha yen katon cedhak utawa cedhak.

Round Top-5498
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens2

Lapisan AR.
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan