1,56 Lensa Penglihatan Tunggal CR39 Bahan Pelapisan AR NK55

1.56 Aspherical Cr39 Single Vision Lenses AR Coating NK55 Material

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.56
Warna lensa: Cetha, Cetha
Pengaruh Wawasan: Wawasan Tunggal
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: Resin, CR39
Lapisan: UC, HC, HMC


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

1,56 Lensa Penglihatan Tunggal CR39 Bahan Pelapisan AR NK55

Pengaruh Visual Diameter (mm) Pelapisan Range Daya
Wawasan Tunggal 65/70/72 UC, HC, HMC SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00
Bifocal 70/28 UC, HC, HMC SPH: 0,00 ~ + -3,00
Progresif 70/12 + 2mm UC, HC, HMC NAMBAH: + 1.00 ~ + 3.50
Photochromic 65/70 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00

Fitur
Bahan sing paling umum sing kasedhiya kanggo lensa biasane kaca lan resin hard sing diarani CR-39. Kanthi peningkatan teknologi sing terus-terusan, luwih akeh lensa CR39 (optik / plastik) tinimbang lensa kaca. Kita minangka produsen lensa optik, lan ing lensa iki, lensa indeks 1,56 minangka lensa sing paling populer ing saindenging jagad. Salajengipun, lensa kanthi indeks 1,56 dianggep minangka lensa efektif paling larang ing pasar donya. 

SV02

Kekandelan:Ing resep sing padha, 1,56 lensa indeks luwih tipis tinimbang lensa 1,499. amarga kenaikan diopters, bedane bakal luwih gedhe. Kanthi tembung liyane, bahan indeks dhuwur diklasifikasikake miturut angka. Maneh, indeks sing luwih dhuwur, lensa sing luwih tipis lan luwih entheng.

Bobot: Amarga kekandelane, jelas yen 1,56 lensa luwih entheng tinimbang 1,499 lensa ing diopters sing padha.

Lapisan AR
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan.
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka bayangan, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti.
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Coating1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan