1,56 Lensa Visi Single Photochromic Grey Single AR

1.56 Photochromic Gray Single Vision Lenses AR Coating

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.56
Warna lensa: Photogray / Coklat
Pengaruh Wawasan: Wawasan Tunggal
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: NK55
Lapisan: HC, HMC


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 3000prs, 10 dina
Quantity (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirembug

1,56 Lensa Visi Tunggal Photochromic Grey Single AR Coating NK55

Indeks Monomer Photochromic Diameter
1,56 NK55 Grey / Coklat 65 / 70mm
Abbe Gravitasi Khusus Panularan Pelapisan
38 1.20 0,97 Coating HC, HMC / AR

Pengaruh Visual Diameter (mm) Pelapisan Range Daya
Photogray Bifocal 70/28 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -3,00
Photogray Progresif 70/12 + 2mm NAMBAH: + 1.00 ~ + 3.50
Photogray Visi Tunggal 65/70 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00
Photogray1

1. Kacepetan cepet ganti, saka putih dadi peteng lan kosok balene.

2. Cetha ing njero ruangan kanthi bengi lan wengi, adaptasi kanthi spontan kanthi macem-macem kahanan cahya.

3. Werna jero banget sawise ganti, warna paling jero bisa nganti 75 ~ 85%.

4. Konsistensi warna sing apik sadurunge lan sawise ganti.

Lapisan AR.
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Coating1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan