1,56 Lensa PhotoGray Tunggal Pratinjau anti-bahan biru Lapisan AR NK55

1.56 PhotoGray Single Vision Lenses anti blue light AR Coating NK55 Material

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.56
Warna lensa: Photogray
Pengaruh Visi: Potong Biru
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: NK55
Lapisan: HC, HMC


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 3000prs, 15 dina
Quantity (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirembug

1,56 Lensa PhotoGray Tunggal Pratinjau anti-bahan biru Lapisan AR NK55

Indeks Monomer Photochromic Nilai UV
1,56 NK55 Grey / Coklat UV420
Abbe Gravitasi Khusus Panularan Pelapisan
42 1.20 0,97 Coating HC, HMC / AR

Pengaruh Visual Diameter (mm) Pelapisan Range Daya
Photogray Bifocal 70/28 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -3,00
Photogray Progresif 70/12 + 2mm NAMBAH: + 1.00 ~ + 3.50
Photogray Visi Tunggal 65/70 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00

Kinerja Warna Luar Biasa ..
1. Kacepetan cepet ganti, saka putih dadi peteng lan kosok balene.
2. Cetha ing njero ruangan kanthi bengi lan wengi, adaptasi kanthi spontan kanthi macem-macem kahanan cahya.
3. Werna jero banget sawise ganti, warna paling jero bisa nganti 75 ~ 85%.
4. Konsistensi warna sing apik sadurunge lan sawise ganti.

Photogray1

Keuntungan lensa potong biru.
Lensa Potong Biru kanggo mblokir lan nglindhungi mata saka cahya cahya biru sing kuwat. Lensa potong biru kanthi efektif mblokir 100% UV lan 40% cahya biru, nyuda kedadeyan retinopati lan nyedhiyakake kinerja visual lan proteksi mata sing luwih apik, saengga sing nganggo bisa nguntungake paningkatan paningal sing luwih jelas lan luwih tajem, tanpa ngowahi utawa ngganggu pemahaman warna.

blue benifit.webp1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan