1,59 Lensa Kacamata Polikarbonat HMC

1.59 HMC Polycarbonate Eyeglass Lenses

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.591
Warna lensa: Cetha, Cetha
Pengaruh Wawasan: Wawasan Tunggal
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: Polikarbonat
Lapisan: HC, HMC


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

1,59 Lensa Kacamata Polikarbonat HMC

Indeks Produksi Dhiameter Werna
1,59 Lensa polikarbonat 65 / 70mm Bening
Nilai Abbe Gravitasi tartamtu Pelapisan Range daya
33 1.20 HC, HMC SPH: 0,00 ~ + -15,00 CYL: 0,00 ~ -6,00
1.59 HMC Polycarbonate Blue Cut Eyeglass Lenses1

Keuntungan lensa PC.

1. Blokir sinar UV sing mbebayani lan sinar matahari.

Lensa polikarbonat uga bisa mblokir luwih saka 99% sinar UV, nglindhungi mata bocah saka sinar srengenge sing mbebayani.

2. Kekandelan tipis, ringan, beban ringan kanggo jembatan irung bocah lensa indeks Polycarbonate 1,59 minangka bahan sing lancip lan entheng, sing tahan banget karo pengaruh.

3. Cocog kanggo kabeh jinis pigura, utamane pigura tanpa rimless lan setengah rimless

Aman lensa PC.
Yen keamanan mripat dadi masalah, lensa polikarbonat biasane dadi pilihan sing paling apik kanggo kaca tingal.
Lensa polikarbonat lan Trivex luwih tipis lan luwih entheng tinimbang lensa plastik biasa. Dheweke uga nawakake proteksi 100 persen saka sinar UV sing mbebayani srengenge lan tahan nganti 10 kali luwih tahan pengaruh tinimbang lensa plastik utawa kaca.
Kombinasi kenyamanan ringan, perlindungan UV lan resistensi dampak uga nggawe lensa iki dadi pilihan sing apik kanggo kacamata bocah.

1.59 HMC Polycarbonate Blue Cut Eyeglass Lenses2

Lapisan AR
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan.
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka bayangan, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti.
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Coating1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan