Babagan Kita

Zhenjiang Kingway Optical Co., Ltd.

Kita dipercaya kualitas lan kualitas layanan bisa nambah rega produk.

Zhenjiang Kingway Optical Company minangka lensa optik profesional lan pabrik bingkai, sing didegake ing taun 2011 ing China. Perusahaan iki wis nyetujoni sertifikasi standar lan registrasi ISO9001: 2000. Kanthi pengalaman lan usaha pirang-pirang taun, saiki kita duwe reputasi ing pasar domestik lan internasional.

Zhenjiang Kingway Optical Company spesialis ing pabrik lensa CR39,1.56,1.61index, lensa indeks dhuwur 1,67 lan lensa bifocal, lensa progresif lan lensa polikarbonat. Perusahaan uga nggawe seri lensa fotokrom 1,56 lan 1.61, kayata visi tunggal, visi bifokal, flat-top, top-top, blend-top, progresif (dawa & cendhak) lan liya-liyane. Kabeh lensa bisa diproduksi kanthi rampung lan separo.

Kingway

Perusahaan iki uga menehi lensa RX, produk populer ing industri optik amarga dikarepake desain khusus. Kita uga ngasilake lensa achromatopsia (buta warna) lan lensa proteksi driver.

Lensa lan pigura kita wis didol ing saindenging jagad lan duwe reputasi apik ing kabeh pasar luar negeri.

Tur Pabrik

factory1
factory4
factory2
factory5
factory3
factory6