Lensa optik Anti Blue Light 1.61 MR-8 tunggal HMC

Anti Blue Light 1.61 MR-8 single vision optical lenses  HMC

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Indeks: 1.61
Warna lensa: Potong Biru, UV420
Pengaruh Wawasan: Wawasan Tunggal
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: MR-8
Lapisan: HC, HMC, SHMC


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 3000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

Lensa optik Anti Blue Light 1.61 MR-8 tunggal HMC

Indeks  Diameter Pelapisan Nilai UV
1.61 MR-8 HC , HMC, SHMC UV420
Monomer Panularan Nilai Abbe  Range daya
MR-8 0,97 42 0,00 ~ + -15,00 / 0,00 ~ -6,00

Fitur
1. Lensa indeks 1.61 luwih tipis tinimbang lensa Index 1,499,1,56. Dibandhingake karo indeks 1.67 lan 1.74, lensa 1.61 duwe nilai abbe sing luwih dhuwur lan tintabilitas sing luwih akeh.
2. Bahan MR-8 diimpor saka Korea, duwe kinerja sing unggul. Bisa memenuhi standar FDA, ngliwati tes spere sing tiba, mula 1.61 lensa duwe resistensi parah marang goresan lan pengaruh.
3. Lensa indeks sing luwih dhuwur luwih tipis amarga bisa nyuda cahya. Amarga luwih entheng tinimbang lensa biasa, bisa dadi luwih tipis nanging bisa menehi daya resep sing padha.

Lensa sing dipotong UV420.

--- Teknologi UV + 420caring nyaring ora mung UVA & UVB, nanging uga cahya sing bisa dideleng kanthi energi tinggi (cahya HEV) 400nm-420nm.

--- Reasearch paling anyar nuduhake manawa mblokir sinar UV lan HEV penting banget kanggo nglindhungi mata saka katarak lan degenerasi makula sing ana gandhengane karo umur (AMD).

--- Kita isih kena 60% sinar Ultraviolet nalika awan lan 20% -30% nalika udan. Lensa potong biru Oue bisa nyedhiyakake proteksi miturut kahanan apa wae.

Blue cut1
SV002

Keuntungan lensa potong biru.

1. Lensa potong biru bisa mblokir kabeh jinis peralatan elektronik, cahya biru cahya cekak gelombang LED sing dipasang kanggo ngatasi mripat sing disebabake dening cahya biru lan gejala rasa ora nyaman liyane.

2. Lensa potong biru bisa nyuda pengaruh cahya biru ing sekresi melatonin ing wayah wengi, nganti sawetara turu kanggo nambah turu.

Desain Aspherical.
Lensa kaca mata aspheris luwih murah tinimbang lensa bola standar, biasane nalika nggoleki arah liyane tinimbang pusat optik lensa.
Ora ana gandhengane karo kualitas optik, bisa uga menehi lensa sing luwih tipis, lan uga distorsi mripat sing kurang katon kaya sing dideleng wong liya, ngasilake estetis sing luwih apik.

Anti Blue Light 1.61 MR-8 single vision optical lenses  HMC
Coating1

Lapisan AR.
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan