Anti Blue Light 1.67 MR7 ASP UV420 lensa optik siji HMC

Anti Blue Light 1.67 MR7 ASP  UV420 single vision optical lenses  HMC

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Indeks: 1.67
Warna lensa: UV Potong UV420
Pengaruh Wawasan: Wawasan Tunggal
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: MR-7
Pelapisan: Lapisan AR


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

Lensa optik Anti Blue Light 1.61 MR-8 tunggal HMC

Indeks Monomer Nilai Abbe Nilai UV
1,67 MR-7 33 UV420
Panularan Dhiameter Pelapisan Range daya
> 97% 65 / 70mm Lapisan AR 0,00 ~ + -15,00 / 0,00 ~ -6,00

Fitur
1. Bobot sing luwih entheng lan ketebalan sing luwih tipis, nganti 50% luwih tipis lan 35% luwih entheng tinimbang lensa liyane
2. Ing kisaran plus, lensa aspheris nganti 20% luwih entheng lan luwih tipis tinimbang lensa bola
3. Desain permukaan aspheric kanggo kualitas visual sing luar biasa
4. Kelengkungan ngarep sing luwih rata tinimbang lensa sing ora aspherik utawa non-atorik
5. Mripat kurang digedhekake tinimbang lensa tradisional
6. resistensi dhuwur kanggo rusak (cocog banget kanggo olahraga lan kacamata bocah)
7. Perlindhungan kebak marang sinar UV

Lensa sing dipotong UV420.
---- Teknologi UV + 420caring nyaring ora mung UVA & UVB, nanging uga cahya sing bisa dideleng kanthi energi tinggi (cahya HEV) 400nm-420nm
--- Reasearch paling anyar nuduhake manawa mblokir sinar UV lan HEV penting banget kanggo nglindhungi mata saka katarak lan degenerasi makula sing ana gandhengane karo umur (AMD).
--- Kita isih kena 60% sinar Ultraviolet nalika awan lan 20% -30% nalika udan. Lensa potong biru Oue bisa nyedhiyakake proteksi miturut kahanan apa wae.

Blue-cut1
Anti Blue Light 1.61 MR-8 single vision optical lenses  HMC

Desain Aspherical.
Lensa kaca mata aspheris luwih murah tinimbang lensa bola standar, biasane nalika nggoleki arah liyane tinimbang pusat optik lensa.
Ora ana gandhengane karo kualitas optik, bisa uga menehi lensa sing luwih tipis, lan uga distorsi mripat sing kurang katon kaya sing dideleng wong liya, ngasilake estetis sing luwih apik.

Lapisan AR.
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Coating1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan