Lensa optik CR39 1.499 Putih Single UC

CR39 1.499  White Single vision optical lenses UC

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: CR39 1.499
Warna lensa: Cetha, Cetha
Pengaruh Wawasan: Wawasan Tunggal
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: Resin, CR39
Lapisan: UC, HC, HMC


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket Batin: nglimputi; Outer: Karton; standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

Lensa optik CR39 1.499 Putih Single UC

Pengaruh Visual Diameter (mm) Pelapisan Range Daya
Wawasan Tunggal 65/70/72 UC, HC, HMC  SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00
Bifocal 70/28 UC, HC, HMC SPH: 0,00 ~ + -3,00
Progresif 70/12 + 2mm UC, HC, HMC NAMBAH: + 1.00 ~ + 3.50

Fitur
1. Resistensi efek: 1.74 lensa indeks dhuwur memenuhi standar FDA, bisa ngliwati tes spere sing tiba, duwe resistensi sing luwih dhuwur kanggo goresan lan pengaruh.
2. Desain: Iki nyedhaki kurva dhasar, bisa menehi kenyamanan visual lan daya tarik estetis kanggo wong.
3. Perlindhungan UV: 1.74 lensa penglihatan tunggal duwe proteksi UV400, tegese perlindungan lengkap saka sinar UV, kalebu UVA lan UVB, nglindhungi mripat sampeyan ing endi wae lan ing endi wae.
4. Bentuk aspherical: Lensa aspherical luwih tipis lan luwih entheng tinimbang lensa bola, ngatasi lemes visual sing disebabake dening penindasan kanthi efektif. Kajaba iku, bisa uga nyuda penyimpangan lan distorsi, menehi efek visual sing luwih nyaman kanggo wong.

CR39 1.499  White Single vision optical lenses UC1

Fitur CR39:

1). Resistensi pengaruh paling dhuwur ing antarane lensa indeks liyane.
2). Lensa sing paling gampang dibanding lensa indeks liyane, kayata 1,56, 1.61, 1.67, 1.74 lan 1.59 pc.
3). Transmisi paling dhuwur dibandhingake karo lensa indeks tengah lan lensa indeks dhuwur.
4). Nilai ABBE paling dhuwur (57) nyedhiyakake pengalaman visual sing paling kepenak tinimbang lensa indeks liyane.
5). Produk lensa sing paling dipercaya lan konsisten kanthi fisik lan optik.

Lapisan AR
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan.
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka bayangan, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti.
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Coating1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan