Indeks Dhuwur 1.74 Super Hydrophobic Coating Single Vision Ultra Tipis

High Index 1.74 Super Hydrophobic Coating Single Vision Ultra Thin

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Indeks: 1,74 ASP UV400
Warna lensa: Cetha, Cetha
Pengaruh Wawasan: Wawasan Tunggal
Diameter: 65/70/75mm
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: MR-174
Pelapisan: Super hidrobik


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 1000prs, 10 dina
Quantity (Pasangan)> 1000prs, Kanggo dirembug

Lensa Optik Super Hydrophobic 1.74 Dhuwur

Indeks Monomer Nilai Abbe Gravitasi Khusus
1,74 MR-174 34 1.34
Panularan Dhiameter Pelapisan Range daya
> 97% 65/70 / 75mm Super hydrohobic SPH: -20,00 ~ +10,00, CYL: 0,00 ~ -6,00

Fitur
1. Resistensi efek: 1.74 lensa indeks dhuwur memenuhi standar FDA, bisa ngliwati tes spere sing tiba, duwe resistensi sing luwih dhuwur kanggo goresan lan pengaruh.
2. Desain: Iki nyedhaki kurva dhasar, bisa menehi kenyamanan visual lan daya tarik estetis kanggo wong.
3. Perlindhungan UV: 1.74 lensa penglihatan tunggal duwe proteksi UV400, tegese perlindungan lengkap saka sinar UV, kalebu UVA lan UVB, nglindhungi mripat sampeyan ing endi wae lan ing endi wae.
4. Bentuk aspherical: Lensa aspherical luwih tipis lan luwih entheng tinimbang lensa bola, ngatasi lemes visual sing disebabake dening penindasan kanthi efektif. Kajaba iku, bisa uga nyuda penyimpangan lan distorsi, menehi efek visual sing luwih nyaman kanggo wong.

Anti Blue Light 1.61 MR-8 single vision optical lenses  HMC

Desain Aspherical
Lensa kaca mata aspheris luwih murah tinimbang lensa bola standar, biasane nalika nggoleki arah liyane tinimbang pusat optik lensa.
Ora ana gandhengane karo kualitas optik, bisa uga menehi lensa sing luwih tipis, lan uga distorsi mripat sing kurang katon kaya sing dideleng wong liya, ngasilake estetis sing luwih apik.

Lapisan AR
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan.
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka bayangan, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti.
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Coating1
Spin Photo1.67 Photochromic Gray MR-7 Single Vision Lenses AR Coating2

UV400
--- Teknologi UV + 400caring nyaring ora mung UVA & UVB, nanging uga cahya sing bisa ditemokake kanthi energi (cahya HEV) 400nm-420nm.

--- Reasearch paling anyar nuduhake manawa mblokir sinar UV lan HEV penting banget kanggo nglindhungi mata saka katarak lan degenerasi makula sing ana gandhengane karo umur (AMD).

--- Kita isih kena 60% sinar Ultraviolet nalika awan lan 20% -30% nalika udan. Lensa potong biru Oue bisa nyedhiyakake proteksi miturut kahanan apa wae.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan