Visi Multifokus 1.499 Lensa Progresif Tanpa Kranjang kanggo Kaca Kacamata

Multifocal Vision 1.499 CR39 Uncoated Progressive Lenses for Reading Glasses

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Indeks CR39 1.499
Warna lensa: Cetha, Cetha
Pengaruh Visi: Progresif
Koridor: 14 + 2mm
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: Resin
Lapisan: UC, HC
Diameter: 70mm


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket Batin: amplop; njaba: Karton; standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 1000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

1,499 lensa optik progresif

Indeks bias Panjang Koridor Pelapisan Nilai Abbe
1,499 14 + 2mm UC, HC 57
Gravitasi Khusus Panularan Monomer Range Daya
1.32 > 97% CR39 SPH: 0,00 ~ + -3,00
Tambah: + 1.00 ~ + 3.00
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens1

Fitur CR39.

1). Resistensi pengaruh paling dhuwur ing antarane lensa indeks liyane.

2). Lensa sing paling gampang dibanding lensa indeks liyane, kayata 1,56, 1.61, 1.67, 1.74 lan 1.59 pc.

3). Transmisi paling dhuwur dibandhingake karo lensa indeks tengah lan lensa indeks dhuwur.

4). Nilai ABBE paling dhuwur (57) nyedhiyakake pengalaman visual sing paling kepenak tinimbang lensa indeks liyane.

5). Produk lensa sing paling dipercaya lan konsisten kanthi fisik lan optik.

Lapisan AR.
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens2
Multifocal Vision 1.499 CR39 Uncoated Progressive Lenses for Reading Glasses1
Multifocal Vision 1.499 CR39 Uncoated Progressive Lenses for Reading Glasses2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan