2020 September Pameran Optik Internasional Wenzhou

2020 September Wenzhou International Optical Fair

Pameran Optik Internasional Wenzhou kaping 18 (WOF 2020) bakal dianakake ing Pusat Pameran lan Pameran Internasional Wenzhou wiwit tanggal 18 September nganti 20 September 2020!

Ukuran pameran iki bakal nganti 30.200 meter persegi area tampilan, kanthi luwih saka 410 perusahaan saka Guangzhou lan Shenzhen ing Guangdong, Xiamen ing Fujian, Danyang ing Jiangsu, Xinhe ing Hebei, Yujiang ing Jiangxi, Rongchang ing Chongqing, Cangxi ing Sichuan, Linhai lan Yuhuan ing Zhejiang, lan Ouhai ing Wenzhou. Klompok industri kacamata nasional kayata Ruian lan Ruian padha kumpul, lan perusahaan saka Shanghai, Shaanxi, Ningbo, Zhejiang, Foshan, Guangdong lan liya-liyane melu dhukungan.

Pameran kalebu bingkai optik, kacamata hitam, kacamata olahraga, kacamata bocah, kacamata maca, lensa lan kosong, kemasan kacamata, bahan baku lan aksesoris tambahan, alat khusus, peralatan manufaktur, peralatan lan peralatan optometri, lensa kontak lan produk perawatan, peralatan plating Kacamata lan bahan, lsp. Situs pameran iki uga nyiyapake area tampilan kanggo desainer kacamata Cina lan manca negara, area tampilan kanggo kacamata lan kacamata pelindung, area kaca langsung, lan area layanan pamirsa kanggo nggawe kontak bisnis profesional lan platform pertukaran informasi kanggo industri kacamata.

Sawise pirang-pirang taun industri udan, Pameran Optik Internasional Wenzhou wis nglumpukake akeh data panuku profesional, data toko optik, data perusahaan rantai nasional, lan nglumpukake data akeh para pembeli ing industri optik nasional. Pameran Optik Internasional Wenzhou bakal nggunakake telpon, pesen teks, email, lan iklan ruangan. , Pariwara online, promosi media lan saluran liyane kanggo nggayuh para pembeli lan nyedhiyakake peserta bisnis sing cocog karo bisnis sing paling akurat.

Desainer lan merek asli saka Italia, Jerman, Kanada, lan liya-liyane melu. Sawise disaring kanthi ketat, produk desain asli paling apik sing cocog karo pameran iki dipilih kanggo nggawe pesta visual tingkat internasional.


Wektu kiriman: Sep-18-2020