Danyang City kacamata data perdagangan manca saka Januari nganti Juni 2020

Saka Januari nganti Juni 2020, total nilai impor lan ekspor kacamata Danyang yaiku US $ 208 yuta, penurunan tahunan 2,26%, yaiku 14,23% saka total nilai impor lan ekspor Danyang. Antarane, ekspor kacamata yaiku US $ 189 yuta, nyuda year-on-year 4,06%, nyumbang 14,26% saka total nilai ekspor Danyang; impor kacamata US $ 19 yuta, mundhak taun 26,26%, cacahe 13,86% saka total nilai impor Danyang.

(Sumber data: Kantor Pabean Zhenjiang ing Danyang)

[Data] Kahanan impor lan ekspor produk kacamata nasional miturut macem-macem wiwit Januari nganti Juni 2020

Saka Januari nganti Juni 2020, China ngekspor produk kacamata (ora kalebu instrumen lan peralatan) nganti US $ 2,4 milyar, penurunan saben taun saka 13,95%. Saka analisis kategori produk kacamata: ekspor kacamata kaca, kacamata maca lan lensa optik liyane yaiku US $ 1,451 milyar, penurunan saben taun saka 5,24%, cacahe 60,47% saka total (sing ekspor kacamata yaiku US $ 548 yuta, penurunan taun-taun saka 34,81%, nyumbang 22,84% saka total); Ekspor bingkai yaiku US $ 427 yuta, penurunan saben taun 30,98%, cacahe 17,78% saka total; ekspor lensa tontonan yaiku US $ 461 yuta, saben taun mudhun 15,79%, cacahe ana 19,19% saka total.

Saka Januari nganti Juni 2020, China ngimpor produk kacamata (ora kalebu instrumen lan peralatan) yaiku US $ 574 yuta, saben taun mudhun 13,70%. Nganalisis saka kategori produk kacamata: ngimpor kacamata, kacamata maca lan lensa liyane yaiku US $ 166 yuta, mudhun saben taun 19,45%, cacahe 28,96% saka total;

Impor bingkai tontonan yaiku US $ 58 yuta, penurunan saben taun ing 32,25%, nyumbang 10,11% saka total; impor lensa tontonan lan lowongane ana $ 170 juta, penurunan saben taun saka 5,13%, cacahe 29,59% saka total; lensa kontak kornea yaiku US $ 166 yuta, penurunan tahunan 1,28%, Akuntansi 28,91% saka total.


Wektu kiriman: Aug-26-2020