Semi Rampung Putih 1.499 Lensa Bifokal Flat Top Tanpa Bahan Coating CR39

Semi Finished White 1.499 Index Flat Top Bifocal Lenses Without Coating CR39 Material

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.499
Warna lensa: Cetha, Cetha
Pengaruh Visi: Top Flat
Koridor: D28
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: CR39
Lapisan: UC, HC, HMC
Diameter: 70mm


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket Batin: amplop; njaba: Karton; standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 3000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

Semi Rampung Putih 1,499 Indeks Lensa Bifokal Flat Top UC

Indeks bias Panjang Koridor Pelapisan Nilai Abbe
1,499 D25 UC, HC, HMC  57
Gravitasi Khusus Panularan Monomer Range Daya
1.32 > 97% CR39 SPH: 0,00 ~ + -3,00
Tambah: + 1.00 ~ + 3.00
Semif lens1

Apa pentinge lensa semi-selesai sing apik kanggo produksi RX? ..
a. Tingkat akurasi lan stabilitas daya sing berkualitas tinggi
b. Tingkat kualitas kosmetik sing berkualitas tinggi
c. Fitur optik sing dhuwur
d. Efek tinting sing apik lan asil nutupi hard / lapisan AR
e. Éling kapasitas produksi maksimal
f. Pangiriman tepat wektu
Ora mung kualitas cethek, lensa setengah rampung luwih fokus karo kualitas internal, kayata paramèter sing pas lan stabil, utamane kanggo bentuk bebas sing populer

1) Bifocal sekering sing paling populer saiki duwe segmen cedhak D sing diputar 90 derajat saengga sisih rata "D" madhep. Amarga iku, bifokal D-seg uga diarani bifokal "flat-top" (FT) utawa "straight-top" (ST).

2) Iki minangka lensa bifokal segmen D. Keuntungan kasebut yaiku pusat optik bagean lensa sing cedhak karo lensa yaiku bagean area maca sing menehi sesanti paling apik, ana ing sisih ndhuwur bagean maca. Uga bagean paling jembar ing area maca ing ngisor garis pamisah, lan minangka bagean saka lensa sing bakal digunakake dening sing nganggo.

Flat Top 1.56 Photochromic Gray Cr39 eyeglass Lenses AR Coating
Flat top

Keuntungan Lensa Top Flat.

1) Iki minangka jinis lensa sing cocog banget sing ngidini para pangguna fokus ing obyek ing jarak sing adoh lan jarak sing adoh liwat lensa siji.

2) Jinis lensa iki dirancang supaya bisa ndeleng obyek ing jarak, jarak cedhak lan jarak tengah kanthi owah-owahan daya sing cocog kanggo saben jarak.

Lapisan AR
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan