Semi Rampung Putih 1.56 maju lensa luwih cendhek 12 + 2mm lensa optik

Semi Finished White 1.56 progressive  shorter corridor 12+2mm optical lens

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.56
Warna lensa: Cetha, Cetha
Pengaruh Visi: Progresif
Koridor: 12 + 2mm
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: Resin
Lapisan: HC, HMC
Diameter: 70 / 75mm


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket Batin: amplop; njaba: Karton; standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 1000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

Semi Rampung Putih 1.56 maju lensa luwih cendhek 12 + 2mm lensa optik

Indeks bias Panjang Koridor Pelapisan Nilai Abbe
1,56 12 + 2mm HC, HMC  38
Gravitasi Khusus Panularan Monomer Range Daya
1.27 > 97% NK55 SPH: 0,00 ~ + -3,00
Tambah: + 1.00 ~ + 3.00
Semif lens1

Apa pentinge lensa semi-selesai sing apik kanggo produksi RX? ..
a. Tingkat akurasi lan stabilitas daya sing berkualitas tinggi
b. Tingkat kualitas kosmetik sing berkualitas tinggi
c. Fitur optik sing dhuwur
d. Efek tinting sing apik lan asil nutupi hard / lapisan AR
e. Éling kapasitas produksi maksimal
f. Pangiriman tepat wektu
Ora mung kualitas cethek, lensa setengah rampung luwih fokus karo kualitas internal, kayata paramèter sing pas lan stabil, utamane kanggo bentuk bebas sing populer

Keuntungan saka Lensa Progresif.
- Kanthi lensa sing maju, sampeyan ora kudu nggawa luwih saka sepasang kacamata. Sampeyan ora prelu pertukaran ing antarane maca lan kacamata biasa.

--Visi karo progresif bisa katon alami. Yen sampeyan ngalih saka ndeleng sing cedhak karo sing adoh, sampeyan ora bakal entuk "" mlumpat "" kaya bifokal utawa trifokal. Dadi, yen sampeyan nyopir, sampeyan bisa ndeleng dashboard, ing dalan, utawa ing tandha ing kadohan kanthi transisi sing lancar.

--- Katon kaya kacamata biasa. Ing sawijining panaliten, wong sing nganggo bifokal tradisional diwenehi lensa progresif kanggo nyoba. Panulis panliten ujar manawa umume nggawe ganti dadi apik.

Photochromic Gray 1.56 Cr39 Progressive short corridor eyeglass Lenses HMC
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens2

Lapisan AR
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan.
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka bayangan, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti.
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens3
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens4
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan