Spin Photo1.61 Photochromic Grey cr39 Lensa Visi Tunggal AR Lapisan AR

Spin Photo1.61 Photochromic Gray cr39 Single Vision Lenses AR Coating

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.61
Warna lensa: Photogray
Pengaruh Wawasan: Wawasan Tunggal
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: MR-8
Lapisan: HC, HMC


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 3000prs, 15 dina
Quantity (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirembug

1,56 Lensa Visi Tunggal Photochromic Grey Single AR Coating NK55

Indeks Monomer Photochromic Diameter
1.61 MR-8 Klawu 65 / 70mm
Abbe Gravitasi Khusus Panularan Pelapisan
33 1.34 0,97 Coating HC, HMC / AR

Lensa fotokromik, asring diarani transisi utawa lampu reaksi, peteng dadi kacamata kaca nalika kena sinar srengenge, utawa ultraviolet U / V, lan bali menyang kahanan sing jernih nalika ing jero ruangan, adoh saka cahya U / V.

Lensa fotokromik digawe saka akeh bahan lensa kalebu plastik, kaca utawa polikarbonat. Biasane digunakake minangka kacamata sing gampang diganti saka lensa bening ing njero omah, dadi ambane kacamata nalika ing njobo, lan uga kosok balene.

Photogray1

1. Kacepetan cepet ganti, saka putih dadi peteng lan kosok balene.

2. Cetha ing njero ruangan kanthi bengi lan wengi, adaptasi kanthi spontan kanthi macem-macem kahanan cahya.

3. Werna jero banget sawise ganti, warna paling jero bisa nganti 75 ~ 85%.

4. Konsistensi warna sing apik sadurunge lan sawise ganti.

Lapisan AR.
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Coating1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan