Produksi UV420 1.56 Biru lampu sing dipotong biru ditutupi lapisan lensa AR.

UV420 prodection 1.56 Blue cut light blocked optical lens AR coating.

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.56
Warna lensa: Potong Biru
Pengaruh Wawasan: Wawasan Tunggal
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: Resin, CR39
Lapisan: UC, HC, HMC


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

Produksi UV420 1.56 Biru lampu sing dipotong biru ditutupi lapisan lensa AR.

Indeks Monomer Nilai UV Diameter
1,56 NK55 UV420 65 / 70mm
Abbe Gravitasi Khusus Panularan Pelapisan
42 1.20 0,97 Coating HC, HMC / AR

Pengaruh Visual Diameter (mm) Pelapisan Range Daya
Wawasan Tunggal 65/70/72 UC, HC, HMC SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00
Bifocal 70/28 UC, HC, HMC SPH: 0,00 ~ + -3,00
NAMBAH: + 1.00 ~ + 3.50
Progresif 70/12 + 2mm UC, HC, HMC
Photochromic 65/70 HC, HMC, SHMC SPH: 0,00 ~ + -15,00
CYL: 0,00 ~ -6,00

Fitur
Lensa sing dipotong UV420.
--- Teknologi UV + 420caring nyaring ora mung UVA & UVB, nanging uga cahya sing bisa dideleng kanthi energi tinggi (cahya HEV) 400nm-420nm.
--- Reasearch paling anyar nuduhake manawa mblokir sinar UV lan HEV penting banget kanggo nglindhungi mata saka katarak lan degenerasi makula sing ana gandhengane karo umur (AMD).
--- Kita isih kena 60% sinar Ultraviolet nalika awan lan 20% -30% nalika udan. Lensa potong biru Oue bisa nyedhiyakake proteksi miturut kahanan apa wae.

Blue cut1
SV002

Keuntungan lensa potong biru.

1. Lensa potong biru bisa mblokir kabeh jinis peralatan elektronik, cahya biru cahya cekak gelombang LED sing dipasang kanggo ngatasi mripat sing disebabake dening cahya biru lan gejala rasa ora nyaman liyane.

2. Lensa potong biru bisa nyuda pengaruh cahya biru ing sekresi melatonin ing wayah wengi, nganti sawetara turu kanggo nambah turu.

Lapisan AR.
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Coating1
Blue-cut1

Nganggo Lensa Kacamata Biru Komputer.

Lensa kaca tingal resep Biru paling anyar sing ngrewangi nyuda sinar Biru saka piranti digital, menehi santai banget. Kacamata kanggo pria lan wanita mesthi tetep dadi elemen sing apik wiwit wiwitan, lan teknologi paling anyar Biru ing kacamata resep nggawe pancen apik banget kanggo njaga keamanan sing mbebayani banget. Dadi, jaga mripatmu amarga jagad iki minangka papan sing peteng tanpa ana barang-barang sing larang regane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan