Putih 1.56 freeform progresif 9 + 4mm lensa optik koridor sing luwih cekak

White 1.56 freeform progressive 9+4mm shorter corridor optical lens

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.56
Warna lensa: Cetha, Cetha
Pengaruh Wawasan: Freeform
Koridor: 9 + 4mm
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: Resin
Lapisan: HC, HMC
Diameter: 70mm


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 1000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

Putih 1.56 freeform progresif 9 + 4mm lensa optik koridor sing luwih cekak

Indeks bias Panjang Koridor Pelapisan Nilai Abbe
1,56 9 + 4mm HC, HMC  42
Gravitasi Khusus Panularan Monomer Range Daya
1.15 > 97% NK55 SPH: 0,00 ~ + -3,00
Tambah: + 1.00 ~ + 3.00
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens1

Fitur
Keuntungan saka Lensa Progresif.
- Kanthi lensa sing maju, sampeyan ora kudu nggawa luwih saka sepasang kacamata. Sampeyan ora prelu pertukaran ing antarane maca lan kacamata biasa.
--- Visi kanthi progresif bisa katon alami. Yen sampeyan ngalih saka ndeleng sing cedhak karo sing adoh, sampeyan ora bakal entuk "" mlumpat "" kaya bifokal utawa trifokal. Dadi, yen sampeyan nyopir, sampeyan bisa ndeleng dashboard, ing dalan, utawa ing tandha ing kadohan kanthi transisi sing lancar.
--- Katon kaya kacamata biasa. Ing sawijining panaliten, wong sing nganggo bifokal tradisional diwenehi lensa progresif kanggo nyoba. Panulis panliten ujar manawa umume nggawe ganti dadi apik.

Lapisan AR.
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens2
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens3
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens4
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan