Warta

  • Wektu kiriman: Dec-10-2020

    Bifocal: Lensa kanthi rong bidang sesanti sing dipisahake kanthi garis. Umume sisih ndhuwur ditetepake kanggo jarak-adoh utawa jarak komputer utawa sisih ngisor kanggo karya sing cedhak kaya maca. Ing lensa Bifocal, rong bidang sesanti kasebut khusus dibedakake karo garis sing bisa dideleng. Dhasar rea ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Sep-18-2020

    Pameran Optik Internasional Wenzhou kaping 18 (WOF 2020) bakal dianakake ing Pusat Pameran lan Pameran Internasional Wenzhou wiwit tanggal 18 September nganti 20 September 2020! Ukuran pameran iki bakal tekan 30.200 meter persegi area tampilan, kanthi luwih saka 410 ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Aug-26-2020

    SILMO2020, Pameran Optik lan Optik Internasional Paris, saiki lagi dipesen! Pameran Optical Internasional SILMO Prancis minangka pameran sing profesional lan internasional sing misuwur saben taun. Iki diwiwiti ing taun 1967 lan duwe sejarah luwih saka 50 taun. Pengaruh epidemi, taun iki ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Aug-26-2020

    Saka Januari nganti Juni 2020, total nilai impor lan ekspor kacamata Danyang yaiku US $ 208 yuta, penurunan tahunan 2,26%, yaiku 14,23% saka total impor lan nilai ekspor Danyang. Antarane, ekspor kacamata yaiku US $ 189 yuta, penurunan saben taun 4,06%, ...Waca liyane »