• Single Vision Lens
  • Semi Finished Lens
  • Optical Lens

    Lensa optik

  • Optical Frame

    Bingkai Optik

  • photochromic lenses

    lensa fotokrom

  • Anti-Blue Ray lens

    Lensa Anti-Biru

  • Multifocal Lens

    Lensa Multifokal

  • Kingway
  • Kingway
  • Kingway

Sinau Luwih Luwih

Zhenjiang Kingway Optical Company minangka lensa optik profesional lan pabrik bingkai, sing didegake ing taun 2011 ing China. Perusahaan iki wis nyetujoni sertifikasi standar lan registrasi ISO9001: 2000. Kanthi pengalaman lan usaha pirang-pirang taun, saiki kita duwe reputasi ing pasar domestik lan internasional.

Lensa optik

Rawuh Anyar