Papan SILMO ing Pameran Optik Internasional Paris taun 2020

SILMO2020, Pameran Optik lan Optik Internasional Paris, saiki lagi dipesen! Pameran Optical Internasional SILMO Prancis minangka pameran sing profesional lan internasional sing misuwur saben taun. Iki diwiwiti ing taun 1967 lan duwe sejarah luwih saka 50 taun. Pengaruh epidemi kasebut, Pameran Optik Internasional Prancis taun iki bakal dadi salah sawijining pameran optik paling penting ing Eropa. Komite Organisasi Prancis lan Asosiasi Optik China bakal koordinasi kanggo nyedhiyakake jaminan keamanan lengkap kanggo dana partisipasi perusahaan sampeyan.

1

<This exhibition information>

Wektu pameran: 2 nganti 5 Oktober 2020

Papan: Paviliun Prancis-Paris-PARIS NORD VILLEPINTE

Panjadwal: COMEXPOSIUM, Grup Pameran Prancis Gaomei Aibo

Kebijakan Anyar Subsidi Pameran Hong Kong 2020   

Pameran Optik Hong Kong dianakake dening Dewan Pengembangan Perdagangan Hong Kong. Iki minangka salah sawijining platform bisnis optoelektronik terkemuka ing Asia lan salah sawijining pameran optik paling gedhe ing Asia. Wis dianakake sajrone 27 sesi nganti saiki, lan saben sesi terus-terusan entuk asil sing apik, lan terus-terusan ngupayakake keunggulan lan nampilake prestasi anyar, sing terus nggabungake jabatane minangka acara kacamata sing narik kawigaten ing Asia. <Subsidy New Deal! ! ! >

 

Pamrentah Wilayah Administratif Khusus Hong Kong bubar ngumumake rencana pendanaan paling anyar, lan nambah subsidi adhedhasar rencana pendanaan sing diumumake tanggal 21 Februari: saben kios bisa nampa 50% subsidi, kanthi plafon 10.000 dolar Hong Kong. (Maksimum 10 bilik utawa 100.000 dolar Hong Kong).


    Asile, deadline registrasi wis ditambah nganti tanggal 3 Juli 2020. Yen sampeyan kepengin ndhaptar perusahaan, wenehake reservasi sanalika bisa.