Photochromic Grey 1,56 Cr39 Lensa koridor koridor cendhak Progresif HMC

Photochromic Gray 1.56 Cr39 Progressive short corridor eyeglass Lenses HMC

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.56
Warna lensa: Photogray / Coklat
Pengaruh Visi: Progresif
Koridor: 12 + 2mm
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: NK55
Lapisan: HC, HMC
Diameter: 70mm


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 3000prs, 10 dina
Quantity (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirembug

Photochromic Grey 1,56 Cr39 Lensa koridor koridor cendhak Progresif HMC

Indeks Panjang Koridor Photochromic Diameter
1,56 12 + 2mm Grey / Coklat 65 / 70mm
Abbe Gravitasi Khusus Panularan Pelapisan
42 1.20 0,97 Coating HC, HMC / AR
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens1

Keuntungan saka Lensa Progresif.
--- Kanthi lensa sing maju, sampeyan ora kudu nggawa luwih saka sepasang kacamata. Sampeyan ora prelu pertukaran ing antarane maca lan kacamata biasa.
--- Visi kanthi progresif bisa katon alami. Yen sampeyan ngalih saka ndeleng sing cedhak karo sing adoh, sampeyan ora bakal entuk "" mlumpat "" kaya bifokal utawa trifokal. Dadi, yen sampeyan nyopir, sampeyan bisa ndeleng dashboard, ing dalan, utawa ing tandha ing kadohan kanthi transisi sing lancar.
--- Katon kaya kacamata biasa. Ing sawijining panaliten, wong sing nganggo bifokal tradisional diwenehi lensa progresif kanggo nyoba. Panulis panliten ujar manawa umume nggawe ganti dadi apik.

Kinerja Warna Luar Biasa ..

1. Kacepetan cepet ganti, saka putih dadi peteng lan kosok balene.

2. Cetha ing njero ruangan kanthi bengi lan wengi, adaptasi kanthi spontan kanthi macem-macem kahanan cahya.

3. Werna jero banget sawise ganti, warna paling jero bisa nganti 75 ~ 85%.

4. Konsistensi warna sing apik sadurunge lan sawise ganti.

Photogray1
Coating1

Lapisan AR.
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan.
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka bayangan, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti.
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens3
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens4
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan