Semi rampung 1,56 Cr39 Lensa Photochromic Grey lens Lensa HMC

Semi finished 1.56 Cr39 Progressive  Photochromic Gray  eyeglass Lenses HMC

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.56
Warna lensa: Photogray / Coklat
Pengaruh Visi: Progresif
Koridor: 12 + 2mm
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: NK55
Lapisan: HC, HMC
Diameter: 70 / 75mm


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 3000prs, 15 dina
Quantity (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirembug

Semi rampung 1,56 Cr39 Lensa Photochromic Grey lens Lensa HMC

Indeks Panjang Koridor Photochromic NAMBAH
1,56 12 + 2mm Grey / Coklat +1.00 nganti +3.50 ing Langkah 0.25D
Abbe Gravitasi Khusus Diameter Pelapisan
38 1.27 70 / 75mm Coating HC, HMC / AR
Semif lens1

Apa pentinge lensa semi-selesai sing apik kanggo produksi RX? ..
a. Tingkat akurasi lan stabilitas daya sing berkualitas tinggi
b. Tingkat kualitas kosmetik sing berkualitas tinggi
c. Fitur optik sing dhuwur
d. Efek tinting sing apik lan asil nutupi hard / lapisan AR
e. Éling kapasitas produksi maksimal
f. Pangiriman tepat wektu
Ora mung kualitas cethek, lensa setengah rampung luwih fokus karo kualitas internal, kayata paramèter sing pas lan stabil, utamane kanggo bentuk bebas sing populer

Keuntungan saka Lensa Progresif.
- Kanthi lensa sing maju, sampeyan ora kudu nggawa luwih saka sepasang kacamata. Sampeyan ora prelu pertukaran ing antarane maca lan kacamata biasa.

--Visi karo progresif bisa katon alami. Yen sampeyan ngalih saka ndeleng sing cedhak karo sing adoh, sampeyan ora bakal entuk "" mlumpat "" kaya bifokal utawa trifokal. Dadi, yen sampeyan nyopir, sampeyan bisa ndeleng dashboard, ing dalan, utawa ing tandha ing kadohan kanthi transisi sing lancar.

--- Katon kaya kacamata biasa. Ing sawijining panaliten, wong sing nganggo bifokal tradisional diwenehi lensa progresif kanggo nyoba. Panulis panliten ujar manawa umume nggawe ganti dadi apik.

SF Progressive02
Photogray1

Kinerja Warna Luar Biasa ..

1. Kacepetan cepet ganti, saka putih dadi peteng lan kosok balene.

2. Cetha ing njero ruangan kanthi bengi lan wengi, adaptasi kanthi spontan kanthi macem-macem kahanan cahya.

3. Werna jero banget sawise ganti, warna paling jero bisa nganti 75 ~ 85%.

4. Konsistensi warna sing apik sadurunge lan sawise ganti.

Lapisan AR
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan.
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka bayangan, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti.
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Coating1
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens3
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens4
Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan