1.61 Lensa Visi Tunggal Cr39 Optik MR-8 Monomer ASP UV400 HMC Coating

1.61 Optical Cr39 Single Vision Lenses MR-8 Monomer ASP UV400 HMC Coating

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Indeks: 1.61
Warna lensa: Cetha, Cetha
Pengaruh Wawasan: Wawasan Tunggal
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: MR-8
Lapisan: UC, HC, HMC


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 5000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

1.61 lensa optik MR-8 tunggal HMC

Indeks Monomer Nilai Abbe Gravitasi Khusus
1.61 MR-8 33 1.34
Panularan Dhiameter Pelapisan Range daya
> 97% 65 / 70mm HMC 0,00 ~ + -15,00 / 0,00 ~ -6,00

Fitur
1. Lensa indeks 1.61 luwih tipis tinimbang lensa Index 1,499,1,56. Dibandhingake karo indeks 1.67 lan 1.74, lensa 1.61 duwe nilai abbe sing luwih dhuwur lan tintabilitas sing luwih akeh.
2. Bahan MR-8 diimpor saka Korea, duwe kinerja sing unggul. Bisa memenuhi standar FDA, ngliwati tes spere sing tiba, mula 1.61 lensa duwe resistensi parah marang goresan lan pengaruh.
3. Lensa indeks sing luwih dhuwur luwih tipis amarga bisa nyuda cahya. Amarga luwih entheng tinimbang lensa biasa, bisa dadi luwih tipis nanging bisa menehi daya resep sing padha.

Anti Blue Light 1.61 MR-8 single vision optical lenses  HMC

Desain Aspherical
Lensa kaca mata aspheris luwih murah tinimbang lensa bola standar, biasane nalika nggoleki arah liyane tinimbang pusat optik lensa.
Ora ana gandhengane karo kualitas optik, bisa uga menehi lensa sing luwih tipis, lan uga distorsi mripat sing kurang katon kaya sing dideleng wong liya, ngasilake estetis sing luwih apik.

Lapisan AR
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan.
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka bayangan, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti.
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Coating1
Spin Photo1.67 Photochromic Gray MR-7 Single Vision Lenses AR Coating2

UV400
--- Teknologi UV + 400caring nyaring ora mung UVA & UVB, nanging uga cahya sing bisa ditemokake kanthi energi (cahya HEV) 400nm-420nm.

--- Reasearch paling anyar nuduhake manawa mblokir sinar UV lan HEV penting banget kanggo nglindhungi mata saka katarak lan degenerasi makula sing ana gandhengane karo umur (AMD).

--- Kita isih kena 60% sinar Ultraviolet nalika awan lan 20% -30% nalika udan. Lensa potong biru Oue bisa nyedhiyakake proteksi miturut kahanan apa wae.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan