Semi Rampung 1,499 Lensa Indeks lensa kacamata ndhuwur 28 Segmen

Semi Finished 1.499 Index Lenses Round Top  Eyeglass Lenses 28 Segment

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: CR39 1.499
Warna lensa: Cetha, Cetha
Pengaruh Visi: Top Round
Koridor: D28mm
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: CR39
Lapisan: UC, HC, HMC
Diameter: 70mm


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket Batin: amplop; njaba: Karton; standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 1000prs, 10 dina
Jumlah (Pasangan)> 5000prs, Kanggo dirembug

Semi Rampung 1,499 Lensa Indeks lensa kacamata ndhuwur 28 Segmen 

Indeks bias Panjang Koridor Pelapisan Nilai Abbe
1,499 D28mm UC, HC, HMC  57
Gravitasi Khusus Panularan Monomer Range Daya
1.32 > 97% CR39 SPH: 0,00 ~ + -3,00
Tambah: + 1.00 ~ + 3.00
Semi Finished 1.499 Index Lenses Round Top  Eyeglass Lenses 28 Segment

Keuntungan Lensa Top Round.

Sing nganggo bisa ndeleng samubarang sing cedhak kanthi bentuk bunder lan ndeleng jarak kasebut karo lensa liyane.

Sing nganggo ora prelu ngganti rong kaca tingal sesanti nalika maca buku lan nonton TV.

Sing nganggo bisa njaga dedeg piadeg sing padha yen katon cedhak utawa cedhak.

Lapisan AR
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Blue Cut 1.56 progressive multi coatin  shorter corridor 12+2mm optical lens2
Semif lens1

"Apa pentinge lensa semi-selesai sing apik kanggo produksi RX? ..
a. Tingkat akurasi lan stabilitas daya sing berkualitas tinggi
b. Tingkat kualitas kosmetik sing berkualitas tinggi
c. Fitur optik sing dhuwur
d. Efek tinting sing apik lan asil nutupi hard / lapisan AR
e. Éling kapasitas produksi maksimal
f. Pangiriman tepat wektu
Ora mung kualitas dangkal, lensa setengah rampung luwih fokus karo kualitas internal, kayata paramèter sing tepat lan stabil, utamane kanggo format bebas sing populer "


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan