Semi Rampung 1,56 Lensa Visi Single Photochromic Grey Single AR

Semi Finished 1.56 Photochromic Gray Single Vision Lenses AR Coating

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.56
Warna lensa: Photogray / Coklat
Pengaruh Wawasan: Wawasan Tunggal
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: NK55
Lapisan: HC, HMC


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 3000prs, 15 dina
Quantity (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirembug

Semi Rampung Putih 1.56 maju lensa luwih cendhek 12 + 2mm lensa optik

Indeks Monomer Photochromic Diameter
1,56 NK55 Grey / Coklat 70 / 75mm
Abbe Gravitasi Khusus Panularan Pelapisan
38 1.20 0,97 Coating HC, HMC / AR
Semif lens1

Apa pentinge lensa semi-selesai sing apik kanggo produksi RX? ..
a. Tingkat akurasi lan stabilitas daya sing berkualitas tinggi
b. Tingkat kualitas kosmetik sing berkualitas tinggi
c. Fitur optik sing dhuwur
d. Efek tinting sing apik lan asil nutupi hard / lapisan AR
e. Éling kapasitas produksi maksimal
f. Pangiriman tepat wektu
Ora mung kualitas cethek, lensa setengah rampung luwih fokus karo kualitas internal, kayata paramèter sing pas lan stabil, utamane kanggo bentuk bebas sing populer

1. Kacepetan cepet ganti, saka putih dadi peteng lan kosok balene.

2. Cetha ing njero ruangan kanthi bengi lan wengi, adaptasi kanthi spontan kanthi macem-macem kahanan cahya.

3. Werna jero banget sawise ganti, warna paling jero bisa nganti 75 ~ 85%.

4. Konsistensi warna sing apik sadurunge lan sawise ganti.

Photogray1
Coating1

Lapisan AR
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan