Flat Top 1,56 Lensa Kacamata Photochromic Grey Cr39 Lapis AR

Flat Top 1.56 Photochromic Gray Cr39 eyeglass Lenses AR Coating

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China
Nomer Model: 1.56
Warna lensa: Photogray / Coklat
Pengaruh Visi: Top Flat
Koridor: D28
Jeneng merek: kingway
Sertifikat: CE / ISO
Bahan lensa: NK55
Lapisan: HC, HMC
Diameter: 70mm


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol Pasangan
Ukuran paket siji 50X45X45 cm
Bobot reged siji Udakara 22kgs
Jinis Paket tas batin, karton metu, standar ekspor utawa miturut desain sampeyan
Wektu Lead Jumlah (Pasangan) 1 - 3000prs, 10 dina
Quantity (Pasangan)> 3000prs, Kanggo dirembug

Flat Top 1,56 Lensa Kacamata Photochromic Grey Cr39 Lapis AR

Indeks Panjang Koridor Photochromic Diameter
1,56 D28 Grey / Coklat 65 / 70mm
Abbe Gravitasi Khusus Panularan Pelapisan
38 1.20 0,97 Coating HC, HMC / AR

1) Bifocal sekering sing paling populer saiki duwe segmen cedhak D sing diputar 90 derajat saengga sisih rata "D" madhep. Amarga iku, bifokal D-seg uga diarani bifokal "flat-top" (FT) utawa "straight-top" (ST).

2) Iki minangka lensa bifokal segmen D. Keuntungan kasebut yaiku pusat optik bagean lensa sing cedhak karo lensa yaiku bagean area maca sing menehi sesanti paling apik, ana ing sisih ndhuwur bagean maca. Uga bagean paling jembar ing area maca ing ngisor garis pamisah, lan minangka bagean saka lensa sing bakal digunakake dening sing nganggo.

Flat Top 1.56 Photochromic Gray Cr39 eyeglass Lenses AR Coating
Photogray1

Kinerja Warna Luar Biasa ..

1. Kacepetan cepet ganti, saka putih dadi peteng lan kosok balene.

2. Cetha ing njero ruangan kanthi bengi lan wengi, adaptasi kanthi spontan kanthi macem-macem kahanan cahya.

3. Werna jero banget sawise ganti, warna paling jero bisa nganti 75 ~ 85%.

4. Konsistensi warna sing apik sadurunge lan sawise ganti.

Aman lensa PC.

Yen keamanan mripat dadi masalah, lensa polikarbonat biasane dadi pilihan sing paling apik kanggo kaca tingal.

Lensa polikarbonat lan Trivex luwih tipis lan luwih entheng tinimbang lensa plastik biasa. Dheweke uga nawakake proteksi 100 persen saka sinar UV sing mbebayani srengenge lan tahan nganti 10 kali luwih tahan pengaruh tinimbang lensa plastik utawa kaca.

1.59 HMC Polycarbonate Blue Cut Eyeglass Lenses2

Kombinasi kenyamanan ringan, perlindungan UV lan resistensi dampak uga nggawe lensa iki dadi pilihan sing apik kanggo kacamata bocah.

Coating1

Lapisan AR.
--HC (lapisan hard): Kanggo nglindhungi lensa sing ora ditutupi saka resistensi goresan
--HMC (lapisan multi hard / lapisan AR): Kanggo nglindhungi lensa kanthi efektif saka refleksi, ningkatake fungsi lan amal saka sesanti
--SHMC (lapisan super hidrofobik): Kanggo nggawe lensa anti banyu, antistatik, anti slip lan resistensi minyak.

Flat Top 1.56 Photochromic Gray Cr39 eyeglass Lenses AR Coating1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan